Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

O tânără beată a ajuns la spital după ce a fost agresată fizic

O femeie în vârstă de 28 de ani, din Milcovul, a ajuns luni, în jurul prânzului, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Focșani, după ce, aflându-se în stare de ebrietate, a fost victima unei agresiuni fizice. Potrivit buletinului de presă al unității medicale, femeia prezenta „agitație psihomotorie, stare de ebrietate, traumatism toracic prin agresiune”. Medicii i-au recomandat consult psihiatric.

Tot luni, în jurul prânzului, la UPU Focșani a fost adusă și o femeie de 75 de ani, din Păunești, care fusese victima unui accident rutier. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia prezenta „traumatism cranio-cerebral acut închis și traumatism toracic prin accident rutier”. Pacienta a refuzat internarea.

O fetiță în vârstă de 11 ani, din Panciu, a ajuns luni la UPU după ce a fost, de asemenea, victima unui accident rutier. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, copila prezenta „traumatism cranio-facial”.

De asemenea, un bărbat de 28 de ani, din Galați, a fost adus în noaptea de luni spre marți, la UPU, după ce a fost implicat într-o altercație. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul prezenta traumatism cranio-cerebral cu plagă parieto-occipitală stângă prin agresiune. Pacientul a refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?