Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

IPJ Vrancea caută candidați pentru postul de ofițer specialist II la Serviciul Rutier

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea recrutează candidați în

vederea participării la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române pentru postul de ofițer specialist II la Serviciul Rutier –Compartimentul sistematizare, control tehnic, legalitate transporturi și suport. Postul va fi ocupat prin încadrare directă.

Se pot înscrie la concurs absolvenți cu cetățenia română și domiciliul în România, care au capacitate deplină de exercițiu, sunt apți din punct de vedere medical, fizic şi psihologic. Evaluarea psihologică va fi susținută înaintea examinării medicale.

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul din domeniile: construcții; instalații; geodezie; construcții civile, industriale și agricole; inginerie urbană și dezvoltare regională; inginerie economică în construcții; căi ferate, drumuri și poduri; instalații pentru construcții; inginerie civilă, iar în cazul celor care au absolvit studii universitare în sistem Bologna într-unul din următoarele domenii de licență: inginerie civilă; ingineria instalațiilor; inginerie geodezică.

Candidații se pot înscrie până la data de 13 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?