Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO! Focuri de armă pentru prinderea unui șofer, pe care polițiștii l-au urmărit pe drumul dintre Soveja și Câmpuri; șoferul a fost arestat


    

 Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Cîmpuri, a fost arestat preventiv pentru ultraj. Potrivit polițiștilor, acesta nu deținea permis de conducere și s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea într-un pârâu de pe raza comunei Câmpuri, în timp ce era urmărit de un echipaj de poliție. În timpul urmăririi, polițiștii au fost nevoiți să tragă și focuri de armă. Conducătorul auto nu a fost însă atins de vreun glonț. Oamenii legii spun că bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor, după ce fugise de la locul producerii unui eveniment rutier.
    Potrivit informațiilor, autoutilitara pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism, care staționa, pe raza comunei Soveja. Bărbatul nu a anunțat poliția cu privire la cele petrecute și a fugit de la fața locului. Proprietarul autoturismului avariat a fost cel care a sesizat poliția. Imediat după primirea apelului prin 112, polițiștii au plecat în căutarea bărbatului, bănuind despre cine ar putea fi vorba. El este cunoscut în zonă ca fiind un personaj mai problematic.
„La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 10.50, un bărbat, de 45 de ani, din Câmpuri, implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, pe DN 2 L, pe raza comunei Soveja, nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistilor. Polițiștii au pornit în urmărirea autoutilitarei și au efectuat mai multe semnale regulamentare de oprire, însă șoferul nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor. În cauză s-a făcut uz de armă pe raza comunei Câmpuri, în afara satului Gura Văii, pe un drum forestier, unde autoutilitara s-a răsturnat în pârâul Mirioara. Polițiștii i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la Spitalul Panciu, acesta refuzând recoltarea mostrelor biologice de sânge. Totodată, cu ocazia activităților desfășurate de către polițiștii Secției 10 Panciu, bărbatul ar fi adresat acestora amenințări. Ulterior, a fost condus la sediul Poliției Orașului Panciu, fiind sesizat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu. Bărbatul nu deține permis de conducere și a fost rănit ușor în urma producerii evenimentului rutier. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ultraj, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și tulburarea ordinii și liniștii publice. Față de cel în cauză, magistratii Judecătoriei Panciu au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, au transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?