Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Tânărul care a încercat să violeze două femei și a alergat gol pușcă prin Garoafa, plasat în arest la domiciliu


Bărbatul de 21 de ani, din Èšifești, care a alergat gol pușcă prin comuna Garoafa și a încercat să violeze două femei, a scăpat de arestul preventiv. El a fost plasat în arest la domiciliu de judecătorii Tribunalului Vrancea. Decizia este definitivă.
„Admite contestația declarată de contestatorul B(…) D(…) E(…), împotriva Încheierii pronunțată de judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Focșani (…) la data de 04.06.2018. Desființează în totalitate încheierea contestată și rejudecând: (…) dispune înlocuirea măsurii arestării preventive dispusă față de inculpatul B(…) D(…) E(…) prin mandatul de arestare preventivă (…) emis de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Focșani, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile, începând cu data pronunțării prezentei încheieri. (…) măsura arestului la domiciliu, constă în obligația inculpatului B(…) D(…) E(…) de a nu părăsi imobilul din comuna Å¢ifești, (…), fără persmisiunea judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată. (…) obligă pe inculpatul B(…) D(…) E(…) ca pe durata arestului la domiciliu, să respecte următoarele obligații: – să se prezinte la judecătorul de camera preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat; – să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale cu persoanele vătămate (…) și nici cu martorii din lucrări (…) atrage atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credință, a obligațiilor stabilite prin prezenta încheiere măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. (…) stabilește ca instituție desemnată cu supravegherea inculpatului organul de poliție în a cărui circumscripție teritorială locuiește inculpatul, respectiv Poliția comunei Å¢ifești, județul Vrancea. Dispune punerea, de îndată, în libertate a inculpatului B(…) D(…) E(…) de sub puterea mandatului de arestare preventivă (…) emis de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Focșani, dacă nu este arestat ori reținut în altă cauză. Constată că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. (…) 11.06.2018”, este decizia judecătorilor de la Tribunalul Vrancea.

Tânărul a fost arestat preventiv în aprilie, într-un dosar în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol. Sursele noastre ne-au spus că este vorba despre două fapte. În sarcina lui s-a mai reținut și infracțiunea de violare de domiciliu. Faptele au fost comise în localitatea Garoafa, în seara zilei de 10 aprilie a.c., puțin înainte de ora 19.00.
Inițial, bărbatul ar fi încercat să violeze o femeie de 44 de ani, care se afla pe un câmp din apropierea localității. Nu a reușit să-și potolească instinctul animalic pentru că a fost observat de câțiva localnici, care și-au dat seama de intențiile bărbatului și au intervenit, salvând-o pe victimă din mâinile lui. Sursele noastre ne-au spus că bărbatul, gol pușcă, a luat-o la fugă spre sat și a sărit gardul în curtea casei unei bătrâne, trecută de 85 de ani. În momentul în care l-a văzut în constumul lui Adam, bătrânei i s-ar fi făcut milă de el și l-a invitat în casă la ea, cu scopul de a-i da ceva cu care să se îmbrace.
Dacă tot a fost invitat înăuntru și dacă tot era dezbrăcat, bărbatul s-a gândit că nu ar strica să încerce și la bătrâna care și-a făcut milă de el. Nu a reușit să întrețină relații sexuale nici cu aceasta, pentru că oamenii care l-au văzut gol prin sat au luat-o pe urmele lui și l-au surprins la casa celei de-a doua victime.
La scurtă vreme după comiterea faptelor, a fost sesizată poliția, iar oamenii legii de la Secția Golești au început verificările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?