Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Elevi vrânceni premiați la etapa națională a Olimpiadei de Geografie


Cinci elevi vrânceni, de clasele VIII – XII, au reprezentat județul Vrancea la etapa națională a Olimpiadei de Geografie, care a avut loc la Brăila. Elevii participanți la această competiție școlară au fost însoțiți de profesorul Dănuț Săcrieru, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani. Deschiderea festivității a avut loc la Teatrul Maria Filotti din municipiul Brăila.
Prima probă, cea teoretică scrisă, s-a ținut la Colegiul Național Gheorghe Murgoci, iar în ziua imediat următoare elevii au participat la aplicația în teren, conform regulamentului specific al competiției. Au urmat apoi probe practice scrise în urma a ceea ce au dobândit pe teren. „Elevii noștri au obținut patru Premii Speciale la clasele IX-XII după cum urmează: Coșoreanu Alexandru, Liceul Pedagogic ,,Spiru Haret” Focșani profesor îndrumător Săcrieru Dănuț, cel care a realizat cea mai bună clasare dintre elevii noștri; Soare Diana Corina de la Colegiul Național ,,Unirea” Focșani, profesor coordonator Dragomir Octavian, care a realizat cel mai mare punctaj din lotul elevilor vrânceni. Alte două eleve, Chipăilă Alexandra (XI) și Frunză Ștefania (XII) de la Colegiul Național ,,Unirea”, îndrumate tot de profesorul Dragomir Octavian, au obținut de asemenea premii speciale. Lotul județului nostru a fost completat de un elev de clasa a VIII Pogan Alexandru, îndrumat de prof. Rusu Amalia de la Liceul Teoretic ,,Duiliu Zamfirescu” din Odobești”, a transmis inspectorul școlar de geografie, Vasile Ovidiu Allen.
Potrivit acestuia, ediția 2018 a Olimpiadei de Geografie s-a remarcat printr-o organizare la înălțimea așteptărilor tuturor participanților. „Mulțumiri din cele mai speciale tuturor elevilor noștri dragi și deopotrivă cadrelor didactice, profesori de geografie care au construit cu migală această reprezentare onorabilă într-o competiție mereu mai puternică”, a adăugat Vasile Ovidiu Allen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?