Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Percheziții la șeful Oficiului pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, liberalul Gabriel Bărculescu


 Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au efectuat mai multe percheziții, astăzi, într-un dosar care l-ar viza, printre alții, și pe liberalul Gabriel Bărculescu, șeful Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OJFIR) Vrancea. 
 Perchezițiile ar fi fost efectuate atât în Focșani, cât și în alte locații din județ, procurorii ridicând mai multe bunuri ce ar putea fi folosite ca probe în dosar. Informația conform căreia procurorii DNA au efectuat percheziții astăzi în Vrancea ne-a fost confirmată de surse oficiale.
 Reporterii Monitorul de Vrancea au încercat să ia legătura cu șeful OJFIR, Gabriel Bărculescu, dar acesta nu a răspuns la telefon.
UPDATE!!! 
 Procurorii DNA au efectuat 17 percheziții în Vrancea în dosarul în care este vizat Gabriel Bărculescu. Două dintre acestea s-au făcut la instituții publice. Potrivit DNA, dosarul penal vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada 2016-2018. 
 „În cursul zilei de 17 aprilie 2018, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate pe raza județului Vrancea, din care 2 erau sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, au transmis reprezentanții DNA la o solicitare a reporterilor Monitorul de Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?