Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Fiscul vinde o plantație de vie și execută silit Primăria Mera și Casa de Cultură din Focșani


    Fiscul vrâncean execută silit Primăria Mera și Casa de Cultură a Sindicatelor din Focșani pentru datorii la impozitele datorate bugetului de stat. Vânzarea bunurilor mobile și imobile sechestrate la datornici va avea loc la licitația pregătită pentru 5 ianuarie, de la ora 11. Pe lista celor executați silit de fisc se află mai mulți agenți economici, dar și comuna Mera sau Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu. În cazul comunei Mera, Fiscul vrea să vândă două loturi de teren intravilan (pășune), cu o suprafață de 1335 metri pătrați și respectiv 900 metri pătrați. Terenul de 1335 metri pătrați are un preț de pornire la licitație de 2763 lei, iar cel de 900 metri pătrați un preț de 1863 lei, exclusiv TVA.
    De la Casa de Cultură sunt scoase la licitație mai multe bunuri diverse, precum centrală electrică, scaun coafor, dulapuri, birouri, TV slim LG, boxe, aparate de aer condiționat, proiector sau dulapuri de bibliotecă. Acestea din urmă sunt și cele mai scumpe, fiind evaluate la aproape opt mii de lei.
    Pe lista bunurilor scoase la licitație de Fisc se mai află o plantație de 37,19 hectare de vie, din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot. Plantația este situată în comuna Vîrteșcoiu pe un teren concesionat de la ADS București. Prețul de pornire al licitație pentru plantație este de 1,7 milioane lei.
    Fiscul precizează că, pentru participarea la licitație ofertanții trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, mai multe documente, precum oferta de cumpărare; dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport; declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul. Plata taxei de participare se va efectua în contul  IBAN RO96TREZ6915067XXX002587, beneficiar Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, cod de identificare fiscală 8031738, deschis la Trezoreria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?