Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Anul sportiv 2017 așa cum a fost și care sunt așteptările pentru 2018! (II)


Anul sportiv se încheie pentru disciplinele individuale, dar continuă pentru sporturile de echipă. Și într-un caz și în celălalt, finalul anului calendaristic este moment de evaluare a ceea ce au făcut sportivii și antrenorii din ianuarie până în decembrie, inclusiv, și de definire a unor proiecte de performanță pentru anul ce vine.
Despre ce merită reținut pentru portofoliul de performanțe sau cel de trăire în bucurie în 2017 și ceea ce își propun pentru 2018 mi-au spus, prin răspunsurile la câteva întrebări pentru Monitorul de Vrancea, mai mulți dintre cei mai merituoși sportivi și antrenori ai performerilor din Vrancea. Pentru astăzi, sportivi și antrenori! 

Cătălin Paraschiveanu, boxer profesionist, fost deținător al Centurii WBC Mediteranean
2017 a fost un an și cu bune, dar și cu rele. Zic asta pentru că la începutul anului am pierdut printr-o decizie nedreaptă titlul de campion WBC Mediteranean împotriva spaniolului Rodriguez, meci care a fost disputat la Madrid, dar și pentru că anul acesta am disputat doar trei meciuri. Partea bună este că am încheiat anul cu două victorii și că ultimul meci din acest an l-am disputat pentru prima dată – de când sunt profesionist –  a fost în România, la Baia Mare. În anul 2018 îmi doresc să mai cuceresc o centură și în continuare să reprezint cu mândrie orașul nostru. Pe această cale țin să le urez tuturor vrâncenilor un An Nou fericit, multă sănătate și numai împliniri!

Andreea Arginteanu, karate SKDUN, a patra sportivă a Vrancei la sporturi neolimpice, CSM Focșani 2007
    2017 a fost pentru mine un an plin. Un an cu reușite, atât pe plan sportiv, cât și pe plan personal. Un an care a adus nenumărate zâmbete și lacrimi de bucurie pe fața mea. Am reușit să progresez vizibil. După ce am decis să nu mai particip la kumite (din cauza unei accidentări, n. n), am progresat într-un timp foarte scurt la kata, care nu era „proba mea”, cum obișnuiam să spun, ajungând vicecampioană mondială. Pentru anul 2018 îmi propun să mai progresez pe cât posbil, îmi propun ca tot ceea ce fac să fie la nivel de performanță pentru că viața e scurtă și merită trăită din plin, astfel încât să lași ceva memorabil în urmă!

Daniel Fusaru, karate SKDUN, sportiv și antrenor, primul sportiv al Vrancei la sporturi neolimpice, CSM Focșani 2007
2017 a fost un an în care m-am reinventat! Au fost și bune, au fost și rele,  însă am încheiat anul cu bine! Pentru anul viitor îmi doresc să fac și mai bine! „Limite nu există decât în mintea noastră ” …puterea e la noi !!! Am o echipă grozavă și nu-mi doresc decât sa fiu sănătos și să-mi educ elevii și prin sport! La mulți ani!

Maria Daciana Ciubotaru, tenis, CSM Focșani 2007
Consider că 2017 a fost unul dintre cei mai buni ani ai mei. Am avut rezultate foarte bune la turneele naționale și internaționale și am reușit să fac ceea ce mi-am propus. Îmi propun să ajung în semifinală la un turneu internațional de U14, ca și la naționalele de vară. Sărbători fericite și „La mulți ani!”.

Răzvan Bucuroiu, antrenor tenis de câmp, CSM Focșani 2007
Anul ce se încheie a fost unul în care ne-am atins obiectivele pe plan sportiv, alături de sportivi extraordinari, alături de care sunt bucuros să lucrez! Ne-am propus ținte pe care le-am atins! Mai mult însă, nu doar țintele de performanță cuantificabile fac parte din obiectivele noastre, ci mai ales cele ce țin de dezvoltare! Pentru 2018 îmi propun să creștem împreună în continuare, atât eu cât și elevii mei! Performanța este un rezultat al dezvoltării, al autodepășirii! La mulți ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?