Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

ULTIMA ORĂ! O nouă bătaie între liceeni, de data asta de la LPS și Edmond Nicolau; unul dintre ei a ajuns la spital


Doi minori, locatari ai internatului situat în zona Liceului Sportiv, s-au bătut azinoapte, în jurul orei 00:00. În urma agresiunii, unul dintre cei doi minori, un băiat în vârstă de 15 ani, din comuna Pufești, a ajuns la UPU, cu politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-facial cu escoriații faciale multiple și traumatism toracic. Băiatul a fost internat în cadrul secției chirurgie infantilă. Potrivit unor surse, minorul care a ajuns la spital ar fi elev al Liceului sportiv și ar fi fost agresat de un minor în vârstă de 17 ani, care ar fi elev al Colegiului Tehnic Edmond Nicolau. „În cauză  fost întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințări”, ne-a precizat agent principal Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.
Profesorul Petruț Mihai, directorul Liceului cu Program Sportiv (LPS), ne-a spus că elevul agresor va fi evacuat din cămin. „Din câte știu este vorba despre un elev de la rugby, de la Clubul Sportiv Școlar. Nu este elevul nostru, ci al Colegiului Edmond Nicolau, dar fiind sportiv la Clubul Sportiv Școlar cu care noi avem legătură mai cazăm în internatul nostru și sportivii dumnealor. Prin bunăvoința noastră i-am oferit un loc de cazare în cămin, dar am înțeles că ceilalți copii se cam temeau de el și au ascuns acest lucru. Aseară a fost un incident, a lovit un copil, care a ajuns la spital. Noi am aflat acum și bineînțeles că o să-l evacuăm din cămin, pentru că nu au ce să caute asemenea indivizi într-un cămin pentru sportivi. De restul măsurilor se va ocupa poliția. Vom lua legătura și cu Colegiul Edmond Nicolau, le vom comunica și se vor lua măsurile disciplinare care se impun”, ne-a declarat Petruț Mihai, directorul LPS.
Băiatul de 17 ani este cunoscut ca fiind un elev problematic, cu numeroase absențe. Este elev în clasa a XI-a la profesională, în cadrul Colegiului Edmond Nicolau și a primit de nenumărate ori avertismente și sancțiuni pentru abateri disciplinare, aflându-se chiar în pragul exmatriculării. Are tatal plecat în Italia iar mama lui spune că nu are ce să-i facă. „Vom lua măsurile ce se impun prin scăderea notei la purtare, iar dirigintele o va contacta pe mama sa pentru a veni la școală. Dacă nu se pot remedia lucrurile nici de data asta, recomand inclusiv ca elevul să stea de vorbă cu psihologul școlii”, ne-a declarat Gabriel Danielescu, directorul Colegiului Edmond Nicolau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?