Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Handbal juniori – turnee de sală pentru adjudeni și fetele de la Focșani!


Handbaliștii juniori au ajuns în perioada turneeelor de sală.
Junioarele 3 ale LPS Focșani, pregătite de profesoara Doina Ene joacă în în primul turneu, la Comănești care începe astăzi și va continua până duminică. În prima zi, fetele Focșaniului întâlnesc  pe LPS Iași de la ora 14,15, joi, 30 noiembrie vor avea de la ora 15,00 meciul cu LPS Roman,vineri, 1 decembrie vor juca de la ora 10,00 împotriva CSH Art Galați, sâmbătă, 2 decembrie, de de la ora 15,00 se vor afla față în față cu CSS Bacău pentru ca duminică, 3 decembrie, să încheie turneul cu meciul cu CS OK Sport care va începe la 10,15.   
LPS Focșani care ocupă locul penultim în clasamentul seriei B a Campionatului Național își propune doar să joace la cel mai bun nivel al echipei iar jucătoarele să capete mai multă experiență competițională!         
Juniorii 1 ai Școlii nr. 3 Adjud pornesc în al doilea turneu de sală de la alt nivel al obiectivului! Handbaliștii pregătiți de profesorii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț vor continua cursa pentru ocuparea unui loc de pe care să urce în turneul semifinal. Adică cel puțin 4, cel pe care se află după primul turneu! Vor avea de dus o cursă în trei, cu LPS Piatra Neamț și LPS Iași. În primul joc, vineri, 1 decembrie, de la ora 14,00, adjudenii vor juca împotriva ieșenilor de la LPS, sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 17, se vor afla față în față cu LPS Vaslui, iar duminică, 3 decembrie, de la ora 10,00 Școala nr. 3 Adjud va întâlni liderul, LPS Suceava. Dacă vor câștiga partidele cu LPS Iași și LPS Vaslui, adjudenii se vor afla în zona obiectivului pentru acest campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?