Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO : Dans: Steluțele de la Alexander`s au strălucit la Rîmnicu Sărat!


Dansatorii de la Clubul Alexander`s Focșani, pregătiți de instructoarea Mirela Nica Milea, despre care Monitorul de Vrancea a mai scris recent, au avut prestații foarte apreciate la Festivalul Național „Steluțele Dansului”, de la Rîmnicu Sărat, ediția a XIII-a, din perioada 26-28 mai.
La Festival, Alexander`s Focșani a prezentat în concurs formații de la Focșani, dar și din comune în care are grupe de dansatori! Toate s-au întors acasă cu distincții, oferite de organizatori pentru că au impresionat juriul.
Grupa de semiavansați, clasele I-IV de la Focșani a fost prima la dans sportiv și a primit diplomă la jive, grupa Vizantea, 7-10 ani, s-a clasat pe locul al doilea la rumba, formația Alexander`s, clasele I-IV, pe locul I la jive, grupa de începători clasele I-IV de la Gugești a fost a doua la salsa, grupa de la Străoane, clasele I-IV, pe locul II la bachata și la tango. Mirelei Nica Milea i-a fost conferită diploma de onoare „ca semn de recunoaștere și apreciere a activității desfășurate pentru promovarea valorilor culturale și spirituale românești precum și creșterea prestigiului unității prin participarea la concurs”. 
Mirela Nica Milea și minunații săi copii dansatori au strălucit, așadar, la „Steluțele Dansului”, dând dimensiunea talentului și pregătirii din multele ore și zile de antrenamente! Și au adus încă o bucurie celor care îi susțin, inclusiv pentru meritata participare la Campionatul European de la Budapesta de luna viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?