Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! DGA scoate la concurs postul de șef la Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea


Direcția Generală Anticorupție scoate la concurs postul de șef la Serviciul Județean Anticorupție Vrancea. „În conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare și ale Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările și completările ulterioare, Direcția Generală Anticorupție scoate la concurs, în vederea încadrării prin recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție care îndeplinesc condițiile legale, postul de șef serviciu la Serviciul Județean Anticorupție Vrancea”, este anunțul de pe site-ul Direcției Generale Anticorupție. 
Împuternicit la conducerea Serviciului Județean Anticorupție Vrancea este acum comisarul șef Viorel Cherciu. Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții legate de studii = universitare și postuniversitare, de vechime în specialitatea studiilor – minim 2 ani și în specialitatea structurii – minim 3 ani, gradul profesional minim de inspector principal de poliție. Candidații trebuie să fie declarați „apt medical” și apt la evaluarea psihologică. De asemenea, aceștia trebuie să dețină certificat sau autorizație de acces la informații clasificate.
Concursul va consta „în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video, și se va desfășura în data de 23 iunie 2017, începând cu ora 10.00, la sediul Direcției Generale Anticorupție din municipiul București, șoseaua Olteniței nr. 390A, sector 4”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?