Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO : Cuplurile de aur au fost premiate la Ziua comunei Gologanu


Locuitorii comunei Gologanu au umplut sala Căminului Cultural „Dumitru Robu” la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Comunei. Alături de cetățenii din comună, la eveniment au fost prezenți consilierii județeni Dorina Săpunaru, Rodica Boboc, Vasile Melinte dar și colegii primari din Cârligele, Ștefan Moscu, de la Răstoaca, David Chiriță. Primarul comunei Gologanu, Nicolae Riciu, a amintit de regretatul primar Dumitru Robu, cel care a inițiat și s-a străduit pentru reînființarea comunei Gologanu. Iar în mandatele lui a reușit să atragă fonduri europene și guvernamentale care au transformat localitatea în una dintre cele mai îngrijite comune vrâncene. „Comuna arată impecabil, este una dintre cele mai frumoase comune din județul Vrancea”, a spus primarul Riciu, care le-a mulțumit cetățenilor pentru votul acordat în 5 iulie.     Felicitări au venit și din partea primarului de la Cîrligele, Ștefan Moscu, președintele filialei județene a Asociației Comunelor din România. „Vă spun «La mulți ani», tuturor locuitorilor comunei Gologanu. De față cu dumneavoastră, mă trec emoțiile pentru Mitică Robu. Am fost alături de el, am fost cu el mereu și iată că a plecat prea devreme dintre noi. Să îl respectăm toată viața noastră pe cel care a fost primarul Dumitru Robu. Vă mulțumesc pentru că ați venit în număr mare, voi, oamenii care ați făcut din Gologanu o comună extraordinar de frumoasă, cu care ne mândrim și noi, ceilalți primari din județ”, a spus primarul Ștefan Moscu.

    Manifestările din cadrul Zilei Comunei Gologanu au debutat la ora 8.00 dimineața cu o competiție de tenis de câmp. A urmat deschiderea oficială a manifestărilor, cu oficierea unei slujbe religioase de către preoții din comună, apoi premierea tinerilor sportivi, dar și a 65 de cupluri de aur. Este vorba de cupluri care au împlinit între 50 și 56 de ani de căsnicie neîntreruptă. „Îi felicităm din inimă pentru că ne dau o lecție de viață, au rezistat împreună și sunt alături la această vârstă frumoasă”, a spus primarul Nicolae Riciu. A urmat un program artistic cu artiști de muzică populară, formații de dansuri populare dar și o formație de muzică de petrecere.
    Ziua comunei Gologanu este organizată în data de 8 septembrie, în urma unei decizii a Consiliului Local. „Este o zi deja intrată în tradiție și toți locuitorii comunei știu că de Sfânta Maria se organizează zilele comunei Gologanu, sărbătoare inițiată de regretatul primar Dumitru Robu”, a precizat primarul Nicolae Riciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?