Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ULTIMA ORĂ! Coliziune între un motociclu și o autoutilitară pe o stradă din Panciu


INFOPOL
Evenimente rutiere
 La data de 8 septembrie a.c., ora 22.10, pe DC 106 în comuna Nereju, a fost depistat un tânăr de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată și având o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
 La data de 9 septembrie a.c, ora 16.08, pe str. Grivița, din orașul Panciu, un bărbat de 30 ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un motociclu din direcția Tișița  – Panciu, când a ajuns în zona km 10,  într-o curbă semnalizată corespunzător, din cauza vitezei a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus. În urma impactului conducătorul motociclului a fost rănit grav.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 La data de 9 septembrie a.c., orele 21.48, pe DN 2L, în comuna Câmpuri, un bărbat de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism într-o curbă semnalizată corespunzător, din cauza neadaptării vitezei a derapat, a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un indicator rutier, apoi s-a oprit într-un gard, rănindu-se ușor. 
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
Radare
DN2-E85: Călimănești-Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești; 
Golești-Garoafa; Golești-Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?