Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Tâlharii care au smuls gențile a două focșănence au fost trimiși în judecată


Cei doi tineri din comuna Măicănești, care la începutul lunii aprilie au tâlhărit două focșănence, pe una dintre ele lovind-o și trântind-o la pământ, au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv. Astăzi, înainte de începerea judecății, se vor verifica și măsurile preventive.
    Tâlhăriile au fost comise la începutul lunii aprilie, autorii fiind prinși la câteva ore de la comiterea faptelor de polițiștii Biroului de Investigații Criminale. Ei au fost reținuți după audieri și prezentați la Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. Cei doi au venit în ziua comiterii faptelor de la Măicănești, la oraș, cu intenția de a face fapte rele. Prima faptă au comis-o în jurul orei 20.00, când afară era încă lumină. Victima lor a fost o femeie pe care au întâlnit-o în zona unui supermarket din oraș. I-au smuls poșeta și au luat-o la sănătoasa. Nu le-a fost de ajuns așa că după aproximativ două ore au acționat din nou. De această dată au comis fapta pe strada Miron Costin din Focșani. Și în acest caz au procedat la fel, victima fiind tot o femeie. Pe aceasta au lovit-o, au trântit-o la pământ și abia după aceea i-au luat geanta. Într-un comentariu postat de o cunoștință pe pagina web a „Monitorului de  Vrancea”, se arată că victima s-a ales cu o fractură de umăr în urma acestui eveniment.
    Potrivit informațiilor primite de la polițiști, prejudiciul cauzat prin comiterea celor două fapte a fost de aproximativ 2.600 lei, recuperat aproape în totalitate. „La data de 2 aprilie a.c., orele 20.20, o femeie, de 58 ani, din municipiul Focșani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe strada Bucegi, doi tineri necunoscuți au abordat-o, i-au smuls poșeta de pe umăr, după care au fugit. La aceeași dată, orele 21.15, o altă femeie, de 74 ani, din municipiul Focșani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe strada Miron Costin, a fost deposedată de telefonul mobil și de alte bunuri, de către doi tineri necunoscuți. În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr de 18 ani și un minor în vârstă de 15 ani, ambii din comuna Măicănești, principalii bănuiți de săvârșirea faptelor. Prejudiciul cauzat de cei doi, în valoare de aproximativ 1000 lei, respectiv 1600 lei, a fost recuperat în totalitate”, au transmis atunci polițiștii, prin intermediul unui comunicat de presă.
    Acum tinerii vor răspunde pentru faptele lor în fața magistraților de la Judecătoria Focșani, iar cele două femei atacate de ei se constituie părți civile în dosar.

   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?