Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Judecat pentru că a vrut să urineze pe un bărbat, apoi l-a înjunghiat


   Bărbatul care a vrut să urineze pe un tânăr din Focșani, după care l-a înjunghiat, a fost trimis în judecată de procurori. Daniel P., de 28 de ani, din Focșani, este acuzat de tentativă la omor. În același dosar mai sunt trimiși în judecată Mitică și Aurelian L., de 27, respectiv 25 de ani. Ei sunt acuzați de lovire sau alte violențe.
   Fapta pentru care cei trei bărbați au fost trimiși în judecată datează din dimineața zilei de 27 martie. Învinuiții se întorceau spre casele lor, după o noapte de chefuit prin diferite localuri din Focșani. În timp ce se deplasau pe Bulevardul București, Daniel a vrut să își facă nevoile pe unul dintre bărbații care se aflau pe stradă. Acesta din urmă s-a făcut că îl lovește pe cel care nu se mai putea ține, ocazie cu care a fost luat la bătaie de cheflii.
   Înainte de a pleca de lângă victimă, Daniel P. a vrut să-i dea lovitura de grație și l-a înjunghiat cu un briceag în spate. Victima a ajuns la spital, iar suspecții la audieri. Mitică și Aurelian s-au prezentat de bună voie, iar pe numele lui Daniel, care se sustrăgea, a fost emis mandat de arestare.
   În ceea ce privește plăgile înjunghiate, partea vătămată a avut nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale, iar pentru vânătăile apărute în urma loviturilor de pumni primite, doar de 7-8 zile de îngrijiri.
Agresorii au recunoscut comiterea faptei, iar Daniel a precizat că ceilalți doi nici nu l-au văzut când a dat cu cuțitul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?