Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Hoţ cu orar bine stabilit


   Un bărbat de 30 de ani, din Dumbrăveni, este acuzat de comiterea a două fapte de furt, ambele săvârșite în jurul orelor 22.00, dar în zile diferite. Åžtefan C. nu este la prima abatere, anchetatorii susținând că este recidivist. Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, la data de 30 martie, bărbatul a furat un telefon mobil, iar pe 9 aprilie a sustras o bicicletă. Ambele bunuri au fost sustrase chiar de sub nasul parților vătămate. 
   În rechizitoriu se arată că la data de 30 martie, bărbatul se afla într-un bar de pe raza localității de domiciliu, unde a consumat diferite băuturi, împreună cu partea vătămată. Profitând de neatenția acesteia, bărbatul i-a sustras telefonul mobil. Ulterior l-a dat altei persoane, primind în schimb alte trei telefoane mobile și 150 de lei. Cea de-a doua faptă, comisă în aprilie, s-a petrecut tot pe timpul nopții. Partea vătămată s-a întâlnit cu inculpatul în timp ce se întorcea spre casă. Åžtefan s-a oferit să îl ajute să ducă bagajele, iar victima i-a plasat bicicleta. Într-un moment de neatenție, inculpatul a urcat pe bicicletă și dus a fost. Ulterior a vândut bicicleta. 
   În fața procurorilor, Åžtefan C. a recunoscut ambele fapte, despre care a spus că le regretă. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?