Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Mort în cimitir, când amenaja un cavou


Un bărbat din Câmpineanca a murit în timp ce se afla la Cimitirul Nordic din Focșani. Cadavrul bărbatului de 50 de ani a fost găsit vineri, la ora 15.15. Persoana care l-a găsit fără suflare pe Sava O., a sunat la poliție, iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a face verificări.
În timpul cercetărilor s-a stabilit că victimei i s-a făcut rău în timp ce amenaja un cavou. Bărbatul a căzut din picioare și nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Medicii care au ajuns la fața locului au putut doar să constate decesul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzei morții. În urma acesteia, se va ști cu exactitate care au fost motivele care      l-au ucis pe bărbat într-o clipă.
Åži un cetățean italian a fost găsit decedat în locuința soției sale. Bărbatul de 82 de ani, care avea rezidență în România, a fost găsit fără suflare vineri seara, la ora 19.15. Polițiștii spun că pe trupul neînsuflețit al acestuia nu erau urme vizibile de violență, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.
Tot vineri seara, la ora 20.45, polițiștii din Mărășești au fost sesizați despre faptul că Vasile B., de 62 ani, din Panciu, a fost găsit decedat la locuința părinților săi, din localitatea Haret. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, dar a fost ridicat pentru necropsie și pentru stabilirea cauzei morții. Åžirul deceselor a continuat și sâmbătă. De această dată, a fost vorba de un bărbat de 34 de ani, din Bolotești, care a decis să-și încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat. Polițiștii din Odobești au fost sesizați despre acest caz sâmbătă dimineață, la ora 2.25. Maricel S. a fost găsit spânzurat de grinda unui șopron. În toate cele patru cazuri, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au provocat decesele bărbaților, dar și împrejurările în care au murit aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?