Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Note mari la olimpiadele din aria curriculară tehnologii


Mai mulți elevi de liceu au participat la faza județeană a olimpiadei la disciplinele din aria curriculară tehnologii. Potrivit inspectorului școlar Mihail Fâsan (FOTO), la construcții, instalații și lucrări publice, clasa a XII-a, pe primul loc s-a clasat Valerică Cojocariu, de la Colegiul Valeriu D. Cotea Focșani, care a obținut nota 8,55. El este îndrumat de profesoara Daniela Neacșu.
La profilul electric-electrotehnic-electromecanic, George Stanciu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic Traian Vuia, a obținut nota 9,20. El este îndrumat de profesorii Melu Grigore și Ioan Negoescu. De la clasa a XII-a, Valentin Cosma, de la aceeași unitate de învățământ și având aceeași profesori, a obținut nota 9,40.
Le electronică-automatizări-telecomunicații, Adrian Ene, elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic Ion Mincu, a obținut nota 8,25. El este îndrumat de profesorii Jan Zbârciog, Manuela Petrea și Paul Tămăslacaru. De la clasa a XII-a, cea mai mare notă, 9,10, a fost obținută de Florin Popa, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, care îi are ca profesori pe Dan Manea, Viorel Èšîru și Adrian Moisa.
La fabricarea produselor din lemn, cea mai mare notă, 9,70, a fost obținută de eleva Iuliana Fășioiu, din clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic G.G. Longinescu. Ea este pregătită de profesoara Georgeta Chiriac.
La profilul mecanică, clasa a XI-a, Alexandru Ciprian Florea, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, a obținut cea mai mare notă, respectiv 9,50. El este îndrumat de profesorii Alexandru Andronache, Viorel Boerescu, Mihail Fîsan și Alexandru Tănasa. De la clasa a XII-a, Ionel Solomon, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, a obținut nota 9,15. El este îndrumat de profesorii Alexandru Andronache, Viorel Boerescu și Mihail Fîsan.
La Olimpiadele de educație tehnologică, clasele V-VIII, au obținut note mari mai mulți elevi vrânceni. Astfel, de la clasa a V-a, Diana Georgiana Barau, de la Școala Gimnazială Străoane, a obținut nota 9,30. Ea este îndrumată de profesoara Gherghina Blaj. Elena Rădulescu, elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială Anghel Saligny Focșani, a obținut 9,06, ea fiind îndrumată de profesoara Cristina Ionescu. Cea mai mare notă la clasa a VII-a a fost obținută de Elena Denisa Andronic, respectiv 7,66. Ea învață la Școala Gimnazială Movilița, fiind îndrumată de profesoara Gherghina Blaj. La clasa a VIII-a, Delia Luana Maria Tătaru a obținut nota 8,15. Ea este îndrumată de profesoara Gherghina Blaj, fiind elevă la Școala Gimnazială Movilița.
Notele obținute de elevii vrânceni de liceu AICI și clasele V-VIII la aceste olimpiade AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?