Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Lansare de proiect Erasmus la Colegiul Gheorghe Asachi


Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focșani va găzdui luni, 19 septembrie, începând cu ora 12.00, lansarea oficială a proiectului Erasmus+ „Dezvoltarea Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi Focșani prin strategii inovatoare de management și de predare”. La activitate sunt invitați să participe reprezentanți ai unor companii locale din domeniul industriei textile și al serviciilor, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, Biblioteca Județeană, reprezentanți ai Consiliului Local și ai Primăriei Focșani, directori de colegii tehnice din întreg județul Vrancea, reprezentanți ai presei locale, dar și cadre didacice de la Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”.
Proiectul de educație școlară „Erasmus +” de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din Focșani a primit o finanțate de 31.305 euro și va fi implementat până pe 30 noiembrie 2017. „Proiectul este finanțat în totalitate prin programul Uniunii Europene – Erasmus+. Activitățile de formare vor consta în participarea unui număr de 14 cadre didactice (2 membri din echipa managerială, 2 profesori de limba engleză, 5 profesori de cultură generală și 5 profesori de cultură de specialitate) la cursuri structurate în patru țări europene Spania, Finlanda, Grecia și Anglia. Scopul proiectului este dezvoltarea instituțională a CTGA prin implementarea strategiilor inovatoare de management și de predare, în concordanță cu dimensiunea europeană, realizabilă în contextul Erasmus+ prin formarea profesională a personalului de management și de predare”, se arată într-un comunicat al colegiului.

Obiectivele proiectului sunt: „creșterea nivelului de cunoștinte în domeniul strategiilor inovatoare de management și de predare, în concordanță cu dimensiunea europeană; dezvoltarea competențelor digitale și de comunicare în limba engleză pentru accesarea cunoștințelor și resurselor inovatoare, disponibile în mediul educațional European; facilitarea accesului la bune practici din spațiul educațional și cultural European în domeniul strategiilor inovatoare de management și de predare; creșterea motivației de implicare activă în dezvoltarea personală și profesională în context European, individual și în cadrul grupului”.
În perioada 15-23 septembrie, profesorii din cadrul colegiului își vor depune candidaturile individuale. Lista candidaților selectați și a celor de pe lista de rezervă va fi făcută publică pe 27 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?