Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO : Medicul șef al Brigăzii 282 a plecat la Spitalul Militar


Maior doctor Olivian Ilie, medic șef al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, a predat ștafeta Centrului Medical Operațional și s-a mutat la Spitalul Militar de Urgență Focșani.
    Cu ocazia plecării sale, medicului i s-a mulțumit pentru că a avut grijă de sănătatea militarilor vrânceni. „Îți mulțumim Olivian pentru tot ce ai făcut în cei 8 ani petrecuți alături de noi în poligoane, misiuni internaționale și mai ales fiindcă ai avut grijă de sănătatea camarazilor Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”. Spitalul Militar de Urgență va câștiga un Om – Camarad și Medic de Excepție”, a declarat comandantul garnizoanei Focșani, general de brigadă dr. Virgil – Ovidiu Pop.
    La rândul său, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”,  general maior dr. Petrică – Lucian Foca, a declarat că „oameni ca tine fac cinste Armatei României, te-ai mutat la Spitalul Militar de Urgență Focșani, dar trebuie să ai grijă în continuare de sănătatea acestor bravi militari. Felicitări și noi succese în viață!”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?