Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

BĂTAIE într-un local din Focşani! Un vrâncean întors din America spune că a fost lovit de un poliţist care i-a şi PIPĂIT prietena


Un tânăr din comuna Suraia, care de ani buni trăiește în Statele Unite ale Americii, susține că a fost bătut de un polițist. El a declarat că a mers, la finele săptămânii trecute, într-un local din Focșani, pentru a-și petrece ziua de naștere, dar a plecat de acolo cu un gust amar. Marin Negrea susține că a fost lovit de un bărbat,  despre care a aflat ulterior că ar fi polițist, și de amicul acestuia. Agresiunea a avut loc pentru că și-ar fi  permis să le atragă atenția celor doi cu privire la comportamentul lor neadecvat, pe care l-ar fi avut față de o amică de-a sa, împreună cu care își petrecea ziua de naștere. Victima susține că este total dezamăgită de gestul în sine și vrea să se facă dreptate, considerând că nu este normal să ți se întâmple așa ceva, atâta vreme cât tu nu deranjezi cu nimic.
A fost și mai dezamăgit când a aflat că cel care l-a lovit este polițist, care ar trebui să apere legea, „nu să-și arate mușchii prin localuri”. „Incidentul a avut loc  în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un local din Focșani, la care am mers cu niște prieteni, pentru a-mi petrece ziua de naștere. O vreme totul a fost normal, până când un domn, pe nume L. R., care am înțeles că este polițist, s-a legat de o prietenă de-a mea. Tot punea mâna pe ea, o atingea prin anumite zone. Am considerat că nu se face așa ceva și am mers la el să-i spun că fata este cu noi și să-l rog să o lase în pace. I-am pus mâna pe spate și i-am spus ce aveam de spus. M-a luat că « ce mă, dai în mine» și m-a lovit, apoi a intervenit și prietenul lui, R. L.. Amândoi m-au lovit. Inițial, am spus că se mai întâmplă și am zis să-i las, dar nu este normal așa ceva. Am fost și la medicul legist și am mers și la poliție să depun plângere, marți. Nu m-a deranjat pumnul, pumnii primiți, ci gestul în sine. E vorba de un principiu, că nu se face așa ceva. Noi vrem să intrăm în lumea bună, dar nu știm să ne comportăm. Am mers să-mi petrec ziua de naștere și am ajuns în situația asta fără să fac nimic”, ne-a povestit Marin Negrea.
    Polițiștii au confirmat că a fost depusă o plângere cu privire la o altercație, care a avut loc în week-end, într-un local din Focșani. Oamenii legii urmează să facă cercetări pentru a stabili cine sunt persoanele implicate, dar și cine pe cine a lovit. Totodată, polițiștii urmează să vizioneze imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Odată cu aceste verificări, ei vor stabili și dacă un coleg de-al lor este sau nu implicat în incident. „A fost înregistrată o plângere și se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate”, ne-a declarat subcomisar Bogdan Toader, de la biroul de presă al IPJ Vrancea. 
    Vrânceanul agresat nu a ajuns la spital, deși spune că nu se simte bine. El a mers la medicul legist pentru a-și scoate certificat medico-legal, pe care l-a dus la poliție. Conform documentului, i-au fost acordate 2-3 zile de îngrijiri medicale. La rubrica „concluzii”, pe document scrie că „numitul Negrea Marin prezintă leziuni de natură traumatică, leziuni ce s-au putut produce prin lovire cu mijloace contondente, apucare-comprimare cu mâinile și pot data din noaptea de 08/09.05.2015. Din punct de vedere medico-legal necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.
    Reclamantul nu este mulțumit de numărul de zile primite, precizând că nu poate dormi din cauza durerilor de coaste, motiv pentru care ieri și-a făcut și o radiografie, iar medicul i-ar fi spus că „liniile de nervi dintre coaste au fost deranjate”. Întrucât trebuie să plece din țară, Negrea a declarat că va lăsa pe cineva să se ocupe de această problemă, întrucât nu vrea să lase lucrurile așa.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?