Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Tânărul arestat pentru INCENDIEREA unui BOLID DE LUX vrea în libertate


Tânărul din Vrancea, arestat preventiv pe 1 aprilie, de magistrații Judecătoriei Sector 4 București, pentru că a incendiat un bolid de lux în capitală, vrea în libertate. După aflarea sentinței, prin care a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, el a făcut contestație, care se va judeca, cel mai probabil săptămâna viitoare, la Tribunalul București.
    Cosmin P. este suspectat că, împreună cu doi amici și o tânără, toți vrânceni, a incendiat un bolid de lux, în valoare de 45.000 euro. Fapta a fost comisă la începutul lunii martie, în timp ce mașina era parcată pe o stradă din sectorul 4. Tânărul arestat a fost identificat pe data de 31 martie, în Vrancea. A fost reținut și apoi arestat preventiv. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 București. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Postolache Cosmin, pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 01.04.2015 până la 30.04.2015, inclusiv. (…).  Pronunțată în camera de consiliu, azi, 01.04.2015, ora 11:50”, se arată în soluția instanței.
    Reamintim că în arest, în același dosar, se mai află și o tânără de 20 de ani, din comuna Tulnici, Violeta M., care a și comandat gestul mafiot, vrând astfel să se răzbune pe iubitul care ar fi înșelat-o. Fata a fost identificată la scurt timp după reclamație, fiind apoi reținută și prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Inițial, propunerea a fost respinsă, dar a fost făcută contestație, care a fost admisă, Violeta M. aflându-se acum în arest preventiv. 
Continuând cercetările, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au stabilit că fata și partea vătămată au avut o relație, iar în ultima vreme situația dintre cei doi era tensionată. Tânăra a vrut să se răzbune pe fostul iubit, care ar fi înșelat-o, și a pus la cale un plan. A tocmit trei tineri, din Vrancea și ei, respectiv Cosmin P., Laurențiu C. și Vasile S., să dea foc mașinii, totul contra sumei de 700-800 lei, bani pe care tinerii i-au împărțit. Cei trei au fost identificați marți, doi în București, iar al treilea în Vrancea. Potrivit informațiilor primite de la polițiștii bucureșteni, în cazul lui Laurențiu C. și Vasile S. s-a dispus măsura controlului judiciar.
    Conform Åžtirile Pro TV, Violeta M. are doi copii. „Iubita răzbunătoare a venit la o benzinărie împreună cu cei pe care i-a plătit s-o ajute, a cumpărat 4 litri de benzină pe care i-a pus în 2 recipiente de plastic. Au fost însă înregistrați de camerele de supraveghere. De aici, suspecții au mers direct în cartierul Berceni. În jurul orei 2.30 noaptea, gașca a ajuns în locul unde tânărul își parca mașina (…). Fără să stea prea mult pe gânduri, cei 3 băieți și fata au aruncat combustibil pe mașina și i-au dat foc. La 112 au sunat vecinii înspăimântați, care au văzut flăcările pe geam. Pompierii nu au mai avut ce face”, se arată pe www.stirileprotv.ro
    Urmare a incendierii, autoturismul a fost distrus în proporție de 90%, prejudiciul fiind estimat la 45.000 de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?