Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Prostituată violată, tâlhărită și umilită de un fost pușcăriaș


O femeie de 42 de ani, care practică prostituția, după cum susțin anchetatorii, a fost batjocorită în noaptea de marți spre miercuri, de un tânăr proaspăt ieșit din pușcărie. Individul, extrem de violent, a violat-o, i-a furat geanta în care avea o sumă de bani, apoi a dus-o fără voia sa până la un popas din zona Urechești. Violatorul a fost identificat, ieri, de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani, iar aseară el a fost reținut pe bază de ordonanță. În dosar mai este cercetat încă un tânăr, pentru complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate.

    O femeie de 42 de ani, despre care anchetatorii spun că practică prostituția, a fost umilită în noaptea de marți spre miercuri, de un tânăr de 24 de ani, din comuna Urechești, care abia a ieșit din pușcărie, fiind condamnat anterior pentru fapte comise cu violență.
Suspectul principal, Sebi Marian B., se afla într-o mașină cu un amic. Au oprit autoturismul în zona unei stații peco de pe strada Cuza Vodă, din Focșani, unde se afla și victima. Unul dintre cei doi tineri a negociat o partidă de sex cu ea, contra sumei de 40 de lei. După ce femeia și-a făcut „treaba”, a apărut și inculpatul. Acestuia i s-a făcut poftă de sex, dar nu a vrut să plătească, așa cum făcuse amicul său. Așa se face că a urcat-o pe femeie cu forța în mașină, a violat-o, apoi a dus-o până la Urechești, în zona unui popas de pe marginea drumului european.
    Pe drum spre popasul din Urechești, femeia a fost umilită în toate felurile de principalul suspect, care i-a pus o pătură în cap, apoi i-a luat geanta, în care aceasta avea o sumă de bani. Ajunși la popas, femeia a fost lăsată în mașină împreună cu șoferul, care a fost însărcinat să o păzească, iar Sebi Marian B. a plecat în local, după cum ne-au spus sursele noastre. În local, inculpatul a avut o discuție în contradictoriu cu mai multe persoane. Femeia, care a rămas în mașină, a încercat să țipe și să strige după ajutor, dar a fost auzită de principalul suspect, care nu a ezitat să o lovească. În cele din urmă, ea a reușit să fugă din autoturism. Spre dimineață, ea a ajuns și la Spitalul Județean de Urgență din Focșani.

    Reținut pentru viol, tâlhărie și lipsire de libertate

    Femeia a fost diagnosticată de medici cu „traumatism cranio-facial cu echimoze palpebrale și traumatism toracic”. Ieri dimineață, ea a mers la Poliția municipiului Focșani pentru a reclama fapta. Imediat după sesizare, polițiștii focșăneni au luat măsuri de identificare a mașinii cu care se deplasau cei doi.
Astfel, mai multe echipe de polițiști au acționat atât pe raza municipiului Focșani, cât și pe raza comunei Urechești, pentru a afla cât mai multe date despre suspecți. În scurt timp, principalul suspect a și fost identificat. Adus la audieri, el a recunoscut comiterea faptei. „La data de 22 octombrie a.c., ora 06.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați de angajații UPU despre faptul că în aceeași dimineață s-a prezentat H. Codrina, de 42 ani, care a susținut că a fost agresată fizic. În urma activităților complexe desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 21/22 octombrie a.c., în timp ce se afla se strada Cuza Vodă din municipiul Focșani, femeia a fost acostată de doi bărbați, iar cu unul dintre aceștia a convenit să întrețină relații sexuale. La scurt timp, cel de-al doilea bărbat a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el, după care a obligat-o să îl însoțească la un local din comuna Urechești. În timp ce se deplasau cu un autoturism, femeia a mai fost deposedată și de geanta pe care o avea asupra ei. Când au ajuns la local, femeia a reușit sa fugă și s-a deplasat la Spitalul Sf. Pantelimon pentru a primi îngrijiri medicale. La scurt timp după sesizarea faptei, polițiștii l-au depistat în comuna Urechești pe B. Sebi Marian, de 24 ani, din localitate, și au stabilit faptul că acesta a obligat-o pe femeie să întrețină relații sexuale cu el, a agresat-o și a deposedat-o de geanta personală. Față de acesta a fost luată măsura reținerii, urmând ca la data de 23 octombrie a.c. să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vedera documentării întregii activități infracționale”, a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, la sediul Poliției municipiului Focșani a fost adus și șoferul. Potrivit anchetatorilor, este cercetat și el în dosar, pentru complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate.

   Condamnat pentru fapte comise cu violență

    Deși are doar 24 de ani, Sebi Marian B. nu este la prima abatere. Potrivit anchetatorilor, el este un individ periculos, în condițiile în care a mai fost condamnat pentru fapte comise cu violență. Oamenii legii spun el a ieșit din pușcărie de puțin timp.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?