Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Tată a două fete, găsit spânzurat într-o anexă a propriei locuințe


Un bărbat de 41 de ani, din comuna Vulturu, și-a pus capăt zilelor la finele săptămânii trecute. Ichim S., care are două fiice, după cum ne-au spus sursele  noastre, avea probleme cu alcoolul și a amenințat de mai multe ori că se va sinucide.
Problemele au apărut după ce a fost părăsit de concubină. De atunci, bărbatul ar fi început să consume și mai mult alcool și să amenințe că-și va pune capăt zilelor, lucru care s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute. Cu aproximativ 15 minute înainte de a se sinucide, Ichim S. și-ar fi sunat mama și i-ar fi spus să meargă urgent până la el. Spre locuința bărbatului s-a deplasat tatăl acestuia, care l-a găsit pe Ichim S. mort.
După cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Polițiștii din Vulturu continuă cercetările în acest caz. „La data de 14 februarie a.c., ora 15.45, polițiștii din Vulturu au fost sesizați despre faptul că S. Ichim, de 41 ani, din comuna Vulturu, a fost găsit spânzurat cu o funie de o grindă a unei anexe. Cadavrul a fost transportat la SML pentru efectuarea autopsiei”, a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Potrivit unor surse, bărbatul ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor, automutilându-se.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?