Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Odobeștean trimis în judecată după ce și-a mușcat un vecin de obraz și i-a înfipt un cuțit în umăr


Mai mulți bărbați sunt trimiși în judecată pentru că au lovit persoane până le-au băgat în spital. Unul dintre aceștia, Ionuț Andrei Ș., de 24 ani, din Câmpineanca, a bătut la ușa casei unui consătean în seara zilei de 20 august 2016, în jurul orei 22.30, și i-a cerut acestuia 2 lei. Pentru că nu a primit banii ceruți, a intrat în locuință fără să fie invitat și nu a mai vrut să iasă. Dat afară din casă, Ionuț Andrei Ș. s-a supărat și a început să-l lovească pe proprietar. După ce a scăpat din mâinile agresorului, bărbatul nu s-a mai oprit decât la poliția din comună unde a povestit tot ceea ce a pățit. „Ionuț Andrei Ș. în vârstă de 24 ani din localitatea Câmpineanca este trimis în judecată pentru lovire și violare de domiciliu. La data de 20.08.2016 în jurul orei 22.30, l-a lovit pe un consătean cu pumnul în față după ce a pătruns în locuința acestuia. Inculpatul a venit la ușa părții vătămate și a cerut 2 lei apoi nu a mai vrut să părăsească locuința”, se arată în rechizitoriul procurorilor.
    Un alt bărbat, de această dată din Odobești, este trimis în judecată pentru că și-ar fi înjunghiat un vecin cu un cuțit. Gheorghe A., în vârstă de 41 ani, la data de 7 decembrie 2015, pe când se afla cu un grup de prieteni în fața blocului unde afumau produse alimentare, s-a luat la ceartă cu un vecin care a reclamat faptul că îl deranjează mirosul. Gheorghe A. l-a mușcat de obraz, iar de durere bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut pe afumătoare. Supărat că i-a stricat obiectul, Gheorghe A., a luat un cuțit și l-a înfipt în umărul vecinului, care a fost preluat de salvare și dus la spital. ” Gheorghe A. în vârstă de 41 ani din localitatea Odobești este trimis în judecată pentru lovire. La data de 7.12.2015, la ora 15.30, a mușcat de obraz partea vătămată care a căzut pe o afumătoare din fața unui bloc. Gheorghe A a luat un cuțit și a lovit partea vătămată în zona omoplatului stâng. Acesta a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale”, se precizează în rechizitoriu.
    Doi bărbați din Tulnici s-au luat la bătaie după ce unul din ei a fost surprins de celălalt tăind un copac în Lepșa. Cel care a început bătaia a fost trimis în judecată de procurori. „Daniel D. din localitatea Tulnici în vârstă de 29 ani este trimis în judecată pentru lovire. La data de 15.01.2016, ora 14.00 pe fondul unor discuții în contradictoriu a lovit în față cu pumnul persoana vătămată care a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii.
    Un alt caz de lovire este și cel petrecut la Nănești, unde Lazăr R., un minor de 17 ani s-a luat la ceartă cu un consătean din cauza unui conflict mai vechi. Minorul i-a dat bărbatului cu o sticlă în cap, iar după ce aceasta s-a spart, a continuat să lovească cu ciobul rămas în mână. Lazăr R. nu este la prima abatere, el a mai primit măsuri corective pentru furt. „Lazăr R din localitatea Nănești în vârstă de 17 ani este trimis în judecată pentru lovire. La data de 5.07.2016, a lovit cu o sticlă în zona capului consătean din cauza unui conflict mai vechi. Cu ciobul rămas de la sticla spartă a continuat să lovescă. Partea vătămată a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?