Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Infopol : Mandat de arestare – Furt cercetat de poliţişti – Agresiuni cercetate de poliţişti – Radare


Mandat de arestare

    La  data  de 1 octombrie a.c., Judecătoria Focșani a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui R. Gheorghe, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de viol, violare de domiciliu și distrugere, constând în aceea că în ziua de 30 septembrie a.c. a pătruns fără drept în locuința lui C. A., de 16 ani, și a încercat să întrețină cu aceasta raporturi sexuale, activitate infracțională întreruptă de apariția unui martor. 

Furt cercetat de polițiști

    La  data de 1 octombrie a.c., polițiștii din Jitia au fost sesizați de T. Dumitru Dănuț, din comuna Dumitrești, despre faptul că la data de 30 septembrie a.c., ora 18.30, C. Gigi Aurel, de 37 ani, C. Constantin, de 30 ani, și V. Petrică, de 23 ani, toți din aceeași localitate, au sustras material lemnos de diferite esențe din rampa aflată în exploatare în punctul „Valea Rea” comuna Jitia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Agresiuni cercetate de polițiști

    La data de 1 octombrie a.c., ora 15.00, polițiștii din Panciu au fost sesizați despre faptul că L. Daniel, de 36 ani, din localitate, l-ar fi lovit în cap cu o cheie de  roți pe A. Marian, de 43 ani, din comuna Movilița. În baza celor sesizate, polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au stabilit că cele sesizate se confirmă. În urma primelor investigații, polițiștii au constatat faptul că cele două persoane au purtat o discuție în contradictoriu în urma căreia a izbucnit un conflict spontan, L. Daniel lovindu-l pe A. Marian. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

    La data de 1 octombrie a.c., ora 16.00, polițiștii din Vrâncioaia au fost sesizați de O. Ion, de 63 ani, din comuna Păulești, despre faptul că la data de 22 august a.c., în jurul orelor 10.00, în timp ce se afla la o anexă pe care o deține în punctul „Dosul Măgurei”, din comuna Vrâncioaia, ar fi fost lovit de T. Toader, de 32 ani, care a pătruns fără drept în curtea anexei. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?