Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Parlamentarii vrânceni votează cu inima pentru o Românie unită

În turul al doilea al alegerilor prezidențiale, deputatul PSD de Vrancea, Rodica Tudorița Boboc a votat cu inima, pentru binele românilor și pentru viitorul copiilor noștri.

Prezentă de dimineață la urnele de vot din incinta Grădiniței 13 din cartierul Sud, deputatul Rodica Boboc a declarat că își dorește o Românie unită, în care toți românii să aibă un trai mai bun. „Am votat cu tot dragul și cu inima, pentru binele românilor noștri și pentru binele României, cât și pentru viitorul copiilor noștri. Vrem ca ei să ducă un trai mai bun și să nu mai fie despărțiți și dezbinați. Suntem toți un întreg, suntem toți o Românie“ a declarat în urmă cu puțin timp Rodica Boboc, la ieșirea din secția de votare.

Un vot pentru o Românie unită: Deputatul PSD Angel Tîlvăr, președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, a votat pentru continuarea proiectelor care să facă mai bună viața cetățenilor din Vrancea. „Am votat ca întotdeauna la primele ore ale dimineții. Am votat pentru ceva, nu contra ceva. Am votat pentru continuarea proiectelor care să facă viața cetățenilor județului Vrancea mai bună, am votat pentru ca dezechilibrele economice care se anunță să nu se întâmple, am votat pentru o Românie bine reprezentată la nivel internațional și care să ofere mai puțin imaginea unei țări dezbinate și mai mult imaginea unei țări unite și, nu în ultimul rând, pentru respectarea pluripartidismului în care discursurile și îndemnurile la ură, la dezbinare și la înfrângerea adversarilor politici prin eliminarea lor din punct de vedere politic să fi fost doar un accident și nu un mod de a vedea politica în țara noastră”, a spus deputatul social democrat Angel Tîlvăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?