Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Topchit


http://traditiiculinareromanesti.wordpress.com

Ingrediente:
4-5 ouă de casă
200 gr caș
200 gr urdă
2 linguri unt
codițe de ceapă verde
sare
mălai Gold Maya

Mod de preparare:
Ouăle întregi se bat bine cu sare. Într-o tigaie încinsă se topește untul și se adaugă ouăle bătute. Între timp se taie cașul și urda cubulețe și se adăugă peste ouăle bătute. Se pun și codițele de ceapă tocate și călite ușor. Se lasă aproximativ 2-3 minute, apoi se amestecă ușor sfărâmând cu furculița cuburile de brânză. Se lasă încă 2-3 minute pe foc, până ce se vede cașul întinzându-se în tigaie. Se poate servi cu mămăliguță din mălai Gold Maya și cârnăcior prăjit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?