Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: COFETĂRIA PRINCESS VĂ RECOMANDĂ DESERTUL SĂPTĂMÂNII


                                    TRIUNGHIURI CU ALUNE

INGREDIENTE
150 g FÄ‚INÄ‚
150 g ZAHÄ‚R
165 g UNT
1 OU
1 PACHET ZAHÄ‚R VANILAT
50 g ALUNE MÄ‚CINATE
50 g ALUNE FELII
100 g MIGDALE PRÄ‚JITE TOCATE
3-4 LINGURI MARMELADÄ‚ CAISE
25 g CIOCOLATÄ‚
Se amestecă făina cu zahărul (50 gr), untul (65 gr) și oul, până se obține un aluat compact. Se lasă la frigider 1 oră. Se întinde aluatul în tava de cuptor.
Se topește untul rămas(100 gr), se adaugă restul de zahăr (100gr), zahărul vanilat, 2 linguri de apă și se dau în clocot. Se încorporează apoi alunele și migdalele.
Se unge aluatul cu marmelada de caise și se pun alunele deasupra.
Se coace la 180 grade, circa 45 min.
După răcire, se porționează în triunghiuri și se decorează pe deasupra cu ciocolată topită.
Poftă bună!

                                                                                                

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?