Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Karateka de la Kazumi Panciu, medaliaţi la „Cupa de toamnă“


Sala Sporturilor din Voluntari a găzduit zilele trecute selecția pentru Campionatul Mondial de karate SKDUN și „Cupa de toamnă” destinată categoriilor de copii, minicadeți, cadeți și juniori. „Mondialele” din acest an sunt programate în perioada 11-13 octombrie, în Polonia. La Campionatul Mondial s-au calificat trei sportivi: Eduard Crucianu, Anca Grigoraș și Dorinel Ciolan, iar la Cupa Mondială Kohai vor concura Cerasela Puflea, Eduard Popescu și Sandu Åžtefan. „A fost un test greu pentru Kazumi Panciu, acum după 3 luni de antrenamente asidue am intrat în faza finală a pregătirilor. Vreau să îmi felicit sportivii care și-au valorificat munca printr-o comportare merituorie concretizată prin medalii”, a declarat Marius Cojocaru, antrenorul sportivilor de la Kazumi Panciu. 
Clubul Sportiv Kazumi Panciu este imaginea firmei de pază și protecție, UMO SERV din Focșani. Protocolul dintre cele două părți a fost încheiat între sensei Marius Cojocaru și directorul firmei de pază, Marius Ulmeteanu, iar la competiții, karateka din Panciu poartă pe echipament sigla firmei focșănene. „Acest parteneriat a fost încheiat în scopul promovării lucrurilor de calitate și de valoare care se fac în Vrancea cu ajutorul nostru, atât în serviciul de pază și protecție, cât și în domeniul performanțelor sportive”, a spus sensei Marius Cojocaru.  
  Rezultatele de la „Cupa de toamnă”
Anca Dinică – locul III la kumite, Lavinia Borcea – locul III la kata, Antonio Vasilache – locul II la kata și III la kumite, Alexandra Lișiță – locul I la kata și II la kumite, Adelina Colan – locul III la kumite, Iulia Cantea – locul III la kumite, Emanuela Cantea – locul I la kumite, Åžtefan Sandu – locul I la kata, Cristina Carp – locul II la kata și III la kumite, Andrei Curelaru – locul III la kumite, Mario Pușcă – locul I la kumite, Ariana Bălănuță – locul III la kumite, Cerasela Puflea – locul I la kumite și II la kata, Eduard Crucianu – locul III la kumite, Florin Apostu – locul III la kata, Mihnea Dobrin – locul IV la kata. Au mai participat Dana Catană, Eduard Popescu și Andreea Rotundu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?