Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Infopol : Evenimente rutiere – Furturi cercetate de poliţişti – Accident de muncă – Radare


  Evenimente rutiere
La data de 7 septembrie a.c., ora 22.15, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că la secția UPU a Spitalului Județean Vrancea s-a prezentat V. Răzvan Iulian, de 17 ani, din comuna Gologanu, care a declarat verbal faptul că a suferit mai multe leziuni prin cădere de pe bicicletă și nu-și mai amintește ce s-a întîmplat.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că la data de 6 septembrie a.c., ora 17.30, pe str. Salcâmilor, din comuna Gologanu, B. Dragoș-Iulian, de 18 ani, din localitate, fără a poseda permis, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în colizune cu un stâlp din beton. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui V. Răzvan Iulian. 
Polițiștii au mai stabilit faptul că în autoturism se afla și B. Maricica, de 37 ani, care a încredințat autoturismul pentru a fi condus.
În cauză a fost întocmit dosar penal. 
La data de 8 septembrie a.c.,, ora15.35, în municipiul Focșani, pe str. Cuza Vodă,  N. Ion, de 65 ani, din comuna Gura Caliței, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate  de trecere lui G. Petruța, de 47 de ani, din orașul Odobești, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma producerii accidentului femeia a fost rănită ușor.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
    Furturi cercetate de polițiști
La data de 8 septembrie a.c., polițiștii Secției Rurale Panciu l-au depistat pe P. Victor, de 32 ani, cetățean moldovean și au stabilit faptul că în perioda iulie-august a.c., săvârșit mai multe infracțiuni de furt.
Polițiștii au stabilit faptul că batbatul a asustras din locuința lui U. Lila, din comuna Câmpuri, 3 motofierăstraie și un telefon mobil, iar din locuința lui D. Gigel, din comuna Câmpuri un motofierăstrău. 
În cauză a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 09.09.2014 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat.
   Accident de muncă
La data de 8 septembrie a.c., ora 15.00, polițiștii focșăneni  a fost sesizați de secția UPU a Spitalului Județean Vrancea despre faptul s-a prezentat S. Stefan Daniel, de 33 ani, din localitate, cu o fractura in zona pubiana a piciorului stang.
In urma verificarilor efectuate cu operatuvitate polițiștii au stabilit faptul caîn aceeși zi, in jurul orelor 12.00,  in timp ce executa lucrari in interiorul unei crame din orașul Odobești, a alunecat si a cazut pe spate, acuzand dureri in zona lombara.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
          
   Radare
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești; Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L:  Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?