Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Cel mai nou concept Bogmad- Showroom & Depozit


BOGMAD și-a extins maniera de prezentare a produselor, de luni, deschizând un NOU showroom situat pe Strada Fundătura Comisia Centrală nr. 72-74. Noul showroom pune în evidență ideea de transparență, detaliu și echilibru corect în raportul preț-calitate-servicii, toate acestea pentru satisfacția clienților noștri. Aici, găsiți aproape toată gama de produse pentru amenajări interioare și exterioare: gresie, faianță, obiecte sanitare, vopsele lavabile și tencuieli decorative. De asemenea, în noul showroom  puteți găsi toată gama de accesorii penrtu zugrăvit, precum și adezivii, gleturile și etanșatorii aferenți.
Noul showhroom BOGMAD e îmbinarea tuturor eforturilor  echipei noastre, careia îi mulțumim foarte mult, precum și implicarea morală a celor mai importanți parteneri: CESAROM, KAI Bulgaria, FABRYO CORPORATION, SARCOM, WEBER.
Toată luna august avem PROMOÈšII și REDUCERI SPECIALE pentru toți clienții noștri. De asemenea, avem și un concurs organizat  în parteneriat cu CESAROM și anume „Câștigă o baie cu Cesarom  și Europa FM”.

Venind în întâmpinarea clienților noștri, oferta de produse s-a diversificat continuu, ajungând, în prezent la un număr de peste 10. 000 produse din categoria vopsele (alchidice, lavabile), gresie și faianță, obiecte sanitare, mobilier pentru baie, parchet laminat, adezivi, diluanți, lacuri, articole pentru vopsit și zugrăvit. Mai mult, firma BOGMAD asigură transportul gratuit  pe raza județului Vrancea, mixarea vopselurilor și a tencuielilor decorative, comenzi speciale, custodia produselor, dar și multe altele.
Este important pentru noi ca partenerii și clienții noștri să își simtă proiectele în siguranță, fie pentru casa familiei lor sau pentru afacerea lor. Pentru acest lucru, ne-am pregătit să fim mai mult decât un simplu distribuitor de produse pentru amenajări interioare și exterioare.
    Suntem soluția pe care o caută clienții noștri! Viziunea Bogmad este de a deveni prima alegere a familiilor clienților noștri pentru amenajarea casei lor – oferindu-le sfaturile, produsele și soluțiile de care au nevoie. În același timp, dorim să fim prima alegere a partenerilor noștri, oferindu-le în mod eficient, cu ajutorul unor prețuri competitive, sprijinul operațional și logistic de care au nevoie pentru a satisface cerințele propriilor clienți.

    BOGMAD este distribuitor UNIC în tot județul Vrancea al produselor celor mai importante branduri de pe piața DEKO din România, și anume: SAVANA, ATLAS și STICKY. Pentru că anul acesta am împlinit 20 de ani de la înființare, visul nostru este de a continua să dezvoltăm și să construim altceva pentru clienții noștri, pentru a fi prima lor alegere pentru amenajarea caselor lor.
Avem toată încrederea că vom surprinde în mod plăcut, și de această dată, cu ofertele noastre, care sunt bine adaptate la nevoile fiecărui client. An de an încercăm să ne adaptăm contextului economic, care, trebuie să recunoaștem, nu este întotdeauna favorabil, mai ales în ceea ce privește domeniul construcțiilor. Suntem convinși că, fiind într-o continuă evoluție, permanent vom găsi soluții pentru clienții și colaboratorii noștri

Pentru ca produsele noastre sa ajungă în cel mai scurt timp la clienții finali, ne-am preocupat să dezvoltăm și să consolidăm o rețea proprie de magazine. În prezent, Bogmad deține: trei magazine de vânzare cu amănuntul în Focșani, un magazin în Adjud, un depozit în Focșani,  două spații de desfacere en gross în complexul comercial Onasis  și noul showroom de pe Strada Fundătura Comisia Centrală.
Relații la tel. 0237/237.200,  0237/237.600
www.bogmad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?