Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Pietoni și căruțași răniți în accidente la Tătăranu, Obrejița și Popești


Patru persoane au fost rănite în trei accidente de circulație produse la Tătăranu, Obrejița și Popești. Primul accident s-a produs la Tătăranu. În urma anchetei, s-a stabilit că Marian C., de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanța regulamentară față de o căruță, care circula în aceeași direcție, și a intrat în coliziune cu ea. În urma impactului, căruțașul Marian P., de 43 de ani, și pasagerul Marius P., de 20 ani, ambii din Tătăranu, au fost răniți ușor.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 Cel de-al doilea accident s-a produs la ora 12.20, la Obrejița, iar în urma acestuia a fost rănită o fetiță de 9 ani. „La data de 2 septembrie a.c., ora 12.20, I. Gheorghe, de 62 ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, a condus un autoturism în localitatea Obrejița și a acroșat-o cu partea laterală stânga pe minora Åž. N., de 9 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nemarcat și fără să se asigure, accidentând-o ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea. 
 În după-amiaza zilei de marți, un accident s-a produs și în afara comunei Popești. Un bărbat din Mera, care conducea o autoutilitară, a acroșat o tânără de 26 de ani, care traversa strada regulamentar. După ce a acroșat pietonul, autoutilitara s-a oprit într-un autoturism, care era oprit pe banda unu pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului. 
 „La data de 2 septembrie a.c., ora 17.05, pe DN2 E85, la km. 167+630 metri în afara comunei Popești, R. Marin Dorinel, de 37 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Buzău – Focșani, nu a acordat prioritate de trecere pietonului T. Elena, de 26 ani, din comuna Popești-Leordeni, județul Ilfov, care traversa strada regulamentar pe marcaj pietonal. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea gravă a pietonului și avarierea unui autoturism care era oprit pe banda unu, pe același sens de mers, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a adăugat inspectorul principal Toader. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?