Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Incendiu provocat de copii


   Jocul copiilor cu focul a provocat pagube însemnate, în localitatea Pădureni, din Mărășești. Patru gospodării au ars sâmbătă, incendiul fiind provocat de câțiva copii care s-au jucat cu focul. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 14.00, iar la fața locului au ajuns voluntarii de la Mărășești, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă dar și două echipaje de la Stația de Pompieri Panciu.
Reprezentanții ISU Vrancea ne-au precizat că incendiul a pornit de la proprietatea Anei Maria P., unde flăcările au mistuit acoperișul unui adăpost de animale, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de 70 metri pătrați.
   Flăcările s-au extins apoi la trei construcții învecinate. La una dintre ele au ars acoperișul unei bucătării pe o suprafață de 32 metri pătrați, 600 kilograme de porumb și bunuri depozitate în interior. La proprietatea unei alte persoane au ars un adăpost pentru păsări și doi metri  de scândură, iar la proprietatea lui Costel C. a ars acoperișul unei anexe, pe o suprafață de 25 metri pătrați. 
   Tot sâmbătă, pompierii au intervenit și în comuna Urechești pentru a stinge un incendiu care a cuprins o mașină de cărat gunoi. A ars instalația electrică a mașinii și cea hidraulică. Pompierii spun că acest incendiu a fost cauzat de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.
Åži la Panciu pompierii au avut de muncă. Ei au intervenit pentru a lichida o ardere necontrolată de vegetație uscată. Flăcările au mistuit vegetația pe o suprafață de 500 metri pătrați, dar și trei tone de gunoi menajer.
   De asemenea, pirotehniștii au intervenit în Voetin, din comuna Sihlea, pentru a ridica un proiectil exploziv de calibru 85 de milimetri, găsit de un localnic care se afla la munca câmpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?