Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

32 locuințe pentru tineri vor fi construite în Mărășești

Primăria Mărășești are în derulare un proiect ce prevede proiectarea și execuția de lucrări pentru proiectul de investiții „Construirea de locuințe pentru tineri în orașul Mărășești, județul Vrancea”. În cadrul acestui proiect vor fi construite 32 de locuințe, valoarea totală a proiectului fiind de peste 13 milioane de lei.

Componenta asistenței tehnice financiare nerambursabile din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este 11.335.009,02 lei fără TVA, la care se adaugă TVA eligibil în valoare de 2.153.651,71 lei. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT Orașul Mărășești. „Investiția propusă vizează construirea de clădiri noi eficiente din punct de vedere energetic în localitatea Mărășești,județul Vrancea.

Proiectul este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – Fondul Local, I.2 Construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri/ locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ din Planul Național de Redresare și Reziliența”, se arată în prezentarea proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?