Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Infopol : Copil rănit în accident- Furt cercetat de poliţişti – Radare


Copil rănit în accident

    La data de 26 august a.c., ora 13.05, pe strada Muncii din orașul Odobești, I. Andreea, de 30 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism a acroșat-o și accidentat-o ușor pe minora S. D. M., de 4 ani, din localitate, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 26 august a.c., ora 13.10, pe strada Mărășești din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe C. Alexandru, de 53 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 23.08.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

    La data de 26 august a.c., ora 18.50, pe DC 28 în comuna Păunești, S. Nelu, de 46 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 26 august a.c., ora 21.00, polițiștii din Măicănești l-au depistat pe C. Liviu Cristian, de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 26 august a.c., ora 22.20, polițiștii din Slobozia Bradului l-au depistat pe T. Ionuț, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

   Furt cercetat de polițiști

    La data de 26 august a.c., polițiștii din Tâmboiești l-au depistat pe E. N. M., de 14 ani, din localitate și au stabilit faptul că în perioada 04-06.08.2014 acesta a pătruns prin efracție într-un imobil din localitate și a sustras bunuri în valoare de 1.500 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperării prejudiciului cauzat.

   Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?