Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

YS Panciu vs. Aerostar Bacău în Cupa României


Federația Română de Fotbal a făcut publică lista celor 18 partide care vor conta pentru al treilea tur al Cupei României, programat a se disputa miercuri, 13 august, de la ora 17,30. În această fază a competiției vor participa cele 36 de echipe calificate din faza a II-a a competiției. Singura reprezentantă a Vrancei care participă în competiția KO, Young Stars Panciu va evolua pe teren propriu împotriva echipei Aerostar Bacău, grupare care a evoluat în sezonul precedent în liga a treia.
Păncenii, antrenați de Dănuț Bolocan, s-au calificat în turul trei al Cupei României după ce au obținut două victorii în confruntările de pe teren propriu: 4-0 cu CSM Moinești și 2-0 cu Oțelul II Galați. Partida dintre Young Stars Panciu și Aerostar Bacău este programată miercurea viitoare pe Stadionul Orășenesc din Panciu. Conform art.31.9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la punctul de pedeapsă. Federația Română de Fotbal, prin Comisia Centrală a Arbitrilor, va delega arbitri și arbitri asistenți pentru fiecare joc.
Cheltuielile de organizare a jocurilor se efectuează de cluburile gazdă, iar, după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă din beneficiul net se va repartiza în mod egal ambelor echipe. Beneficiul echipei vizitatoare va fi achitat în maximum 15 zile de la data disputării jocului. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuilelilor de organizare. Indemnizațiile de arbitraj la jocurile din Cupa României – Timișoreana sunt:

Pentru faza III baremurile vor fi conform nivelului la care evoluează echipa gazdă:
Liga a IV-a:
Arbitru: 340 RON
Arbitru asistent (1 și 2): 300 RON
Total: 940 RON

Liga a III-a:
Arbitru: 764 RON
Arbitru asistent (1 și 2): 601 RON
Total: 1966 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?