Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Atelier de teatru, expoziţii şi întreceri sportive la Şcoala „Nicolae Iorga”


Săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!” le-a oferit elevilor din clasele a V-a A, a VI-a B, a VII-a B și a VIII-A, din cadrul Åžcolii Gimnaziale „Nicolae Iorga” Focșani, șansa de a-și etala talentele din cele mai variate domenii. Astfel, sub îndrumarea cadrelor didactice, echipa de teatru „Thalia” a pregătit scenetele „Un pedagog de școală nouă”, adaptare după schița lui I.L.Caragiale, „Sora soarelui”, „A venit primăvăra”, ultimele două fiind creații proprii, precum și un colaj de fabule după Esop.
Ropote de aplauze a stârnit și programul de teatru de marionete, pus în scenă de elevii clasei a V-a A, cu o prelucrare după basmul „Sarea în bucate”. Dintre celelalte activități pregătite de elevi mai amintim expoziția de Paște, de desene, ecusoane sau semne de carte. Talentul jurnalistic a fost valorificat prin lucrul la revista școlii, în cadrul acțiunii”Micii jurnaliști”.
De asemenea, elevilor le va fi dezvoltat și spiritul de competiție prin derularea unor întreceri sportive de fotbal, volei, badminton sau tenis de câmp. „Lucrul pe ateliere le permite copiilor să-și valorifice multiplele talente pe care le au, să stabilească mai ușor relații de prietenie între ei”, a declarat profesoara Liliana Nițu, una dintre coordonatoarele activităților ce se desfășoară la Åžcoala „Nicolae Iorga” în cadrul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Alături de Liliana Nițu se mai implică în organizarea de activități bibliotecara Adriana Măciucă și profesorii Marius Stoica, Gheorghe Condorovici, Ramona Chirilă, Mihaela Pricop și Luminița Baboi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?