Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

O focșăneancă a câștigat concursul studenţesc „Agronomiada“


Studenta focșăneancă Nora Lorena Anghel (Băeșu) a câștigat cea de-a XXXIX-a ediție a Concursului studențesc Agronomiada, găzduit de Universitatea de Åžtiințe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Concursul a avut loc în perioada 4-7 mai și a reunit cele patru universități membre ale Consorțiului Universităților de Åžtiințe Agronomice și Medicină Veterinară din România: Universitatea gazdă, Universitatea de Åžtiințe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea de Åžtiințe Agricole și Medicină Veterinară „Regele Mihai I al României” din Timișoara, Universitatea de Åžtiințe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași și două universități invitate: Universitatea din Craiova și Universitatea Agrară de Stat din Moldova.
Studenții s-au întrecut la diferite discipline de specialitate și concursuri sportive. Una dintre disciplinele de concurs a fost ,,Controlul calității produselor de origine vegetală”, aferentă specializării Controlul și expertiza produselor alimentare, din cadrul Facultății de Medicină Veterinară București. Cele două concurente ale universității gazdă au fost studentele din anul IV Nora Lorena Anghel (Băeșu), din Focșani, și Florentina Constantin, din Buzău, fiind coordonate de Prof. univ. Dr. Dana Tăpăloagă, Conf. univ. Dr. Carmen Petcu și Asist.univ.dr. Mărgărita Ghimpețeanu.

Concursul a fost câștigat de focșăneanca Nora Lorena Anghel (Băeșu), la egalitate fiind și colega ei – Florentina Constantin, ambele reprezentând universitatea gazdă (București). Pe locul 2 a ieșit Raluca Maria Èšiplea – Universitatea de Åžtiințe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, iar pe locul 3 – Manuela Popeangă, reprezentând Universitatea de Åžtiințe Agricole și Medicină Veterinară „Regele Mihai I al României” din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?