Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Femeia suspectată de trafic de droguri rămâne în arest


     Valentina Păunica Ș., de 30 de ani, din comuna Vidra, suspectată că ar fi făcut parte dintr-o rețea de traficanți de droguri în Italia, și-a retras contestația depusă la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) împotriva deciziei Curții de Apel Galați, care a dispus arestarea sa provizorie pe o perioadă de 15 zile. Mandatul său va expira în data de 18 februarie.
    Reamintim că pe data de 4 februarie, în urma unei acțiuni organizate pentru localizarea și arestarea membrilor unei grupări infracționale transfrontaliere specializată în traficul de droguri, a fost depistată la locuința părinților săi, din comuna Vidra, Valentina-Păunica Ș., căutată de autoritățile judiciare din Italia. Pe numele femeii, Tribunalul din Milano a emis mandat european de arestare. În aceeași zi, ea fost prezentată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați. Apoi, pe numele femeii a fost emis mandat de arestare provizorie pentru 15 zile, decizia fiind luată de judecătorii Curții de Apel Galați.
     Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor vrânceni, în anii 2012 și 2013, vrânceanca, care era plecată în Italia, ar fi ajutat mai mulți cetățeni albanezi și greci să facă trafic de droguri. Practic, aceștia aduceau drogurile în Italia dintr-o altă țară, iar femeia era cea care le ținea în locuința sa până când erau duse în altă parte sau vândute. Potrivit unor surse, acțiunea de pe data de 4 februarie s-a desfășurat simultan în România și Albania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?