Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Șoferi băuți, depistați în trafic; unul dintre ei avea permisul de conducere reținut

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 21.08.2019, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au oprit pentru control în trafic, pe raza mun. Focșani, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Vizantea-Livezi.

Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 22.08.2019, ora 00.45, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din mun. Focșani, a condus un autoturism pe raza mun. Focșani, iar cu ocazia testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data 22.08.2018, ora 01.52, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cotești au oprit pe DJ 205R (Cotești) un autovehicul, condus de un bărbat, din comuna Poiana Cristei.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 22 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?