Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Martor adus la proces cu trenul


   Un martor, dintr-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Vrancea, a fost adus de polițiști la instanță nu cu mașina din dotare, ci cu trenul. Este vorba de procesul în care moldoveanul Iurie Èš. este judecat deoarece a introdus ilegal în țară 51 de mii de pachete cu țigări, provenind din Republica Moldova. Martorul adus miercuri în fața instanței de organele de poliție a declarat că l-a cunoscut pe Iurie prin intermediul altui moldovean. El a adăugat că acesta intenționa să îi închirieze garsoniera, lucru care nu s-a mai întâmplat. 
   Judecătorul i-a adus la cunoștință martorului că are posibilitatea să ceară cheltuieli pentru ziua pe care a pierdut-o pe holul Tribunalului, dar omul nu a cerut acest lucru. Apoi, magistratul le-a amintit polițiștilor că pot cere despăgubiri pentru transport. Oamenii legii, însă, au spus sec „am venit cu trenul”. Iurie Èš., inculpatul din acest dosar, a lipsit din sala de judecată, în fața instanței fiind prezent apărătorul său. Cauza a fost amânată pentru audierea altor martori, printre care și un cetățean moldovean.
   Reamintim că în luna martie 2013, o mașină, la volanul căreia se afla Iurie, a fost oprită de polițiști la Popești. În autoturism au fost găsite 51 de mii de pachete de țigări provenind din Republica Moldova, introduse ilegal în România. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?