Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Mijlocaşul Răzvan Duţu, transferat la Voinţa DEEP SERV


Cu toate că vacanța abia a bătut la ușă, echipa de minifotbal Voința DEEP SERV nu se odihnește și reușește o repatriere cu renume, Răzvan Duțu. Mijlocașul de picior stâng a mai evoluat pentru Voința DEEP SERV în anul 2010, în cadrul competiției „Cupa Firmelor Vrâncene”, punând umărul serios la câștigarea trofeului. 
În fotbalul profesionist, Răzvan a impresionat prin viziune, tehnică, travaliu și pase decisive la FC Panciu, echipă cu care a obținut cea mai mare performanță din istoria clubului, clasarea pe locul 2, în sezonul 2009-2010 al ligii a treia. „Întreg colectivul îi urează bun venit și speră la evoluții remarcabile pentru echipa galben-albastră. Alături de ceilalți trei mijlocați ai clubului, Răzvan Crăciun, Cătălin Curteanu și Emilian Chivu, noua achiziție va întregi zona mediană a echipei, oferind soluții multiple staff-ului tehnic. Bun venit Răzvan și succes în noul echipament!”, a spus Marian Spînu, managerul echipei Voința DEEP SERV.
   Sâmbătă, amical la Buzău
 Liderul la zi al ligii de minifotbal amator din Vrancea, echipa Voința DEEP SERV Focșani va susține sâmbătă, de la ora 16.00, un joc de verificare la Buzău, împotriva campioanei de toamnă a ligii de minifotbal din județul Buzău, formația Fortuna. Campioana județului Vrancea la minifotbal amator, echipa Voința DEEP SERV Focșani va participa în perioada 14-15 decembrie, la Bacău, la un turneu puternic, care va reuni la start cele mai bune echipe de minifotbal ale momentului.
Alături de gruparea de pe Milcov, care este antrenată de Ionuț Constantinescu, la întrecerea din orașul lui Bacovia vor mai participa formațiile Design Construct Brașov, Railex Suceava, Consiliul Județean Buzau, Fenix Piatra Neamț, OZ-ER Golden Bacău, Fortuna Buzău, Tomești Iași. Pentru turneul de la Bacău, Voința DEEP SERV se va baza pe următorii jucători: portari: Gabriel Lazăr și George Sîrbu; jucători de câmp: Claudiu Mihai, Cristi Gurguiatu, Viorel Crăciun, Marius Bodoc, Emilian Chivu, Ionuț Căpățînă, Răzvan Crăciun, Adrian Toma și Răzvan Duțu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?