Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Ponta: Băsescu este într-unul din cele mai proaste momente ale vieţii sale politice


   Președintele Traian Băsescu se află într-unul din cele mai proaste momente ale vieții sale politice și „povestea” cu cele 300 de hectare de teren agricol achiziționați cu banii luați de la CEC s-a transformat într-o „mlaștină” din care nu va mai ieși, a afirmat, duminică, premierul Victor Ponta. „Cred că domnul Traian Băsescu este într-unul din cele mai proaste momente ale vieții sale politice. Povestea asta cu cele 300 de hectare cred că s-a transformat într-o mlaștină din care nu va mai ieși, sunt convins de chestia asta, și ce mai trage el din mlaștina aia de acolo, din hectarele supraevaluate și plătite din banii de la o bancă de stat, chiar nu mai are importanță”, a spus Ponta.
   Åžeful Guvernului a subliniat faptul că, dacă în cazul evocat, actualul președinte „și-a dat” o casă din postura de primar, acum lucrurile sunt și „mai evidente”, el obținând un credit agricol în condiții de neatins pentru alt cetățean. „Niciun român nu obține vreun credit pentru teren agricol cum a obținut domnul Băsescu, la dublul sumei pe care CEC are voie s-o dea persoanelor fizice și cred că e mult mai rău decât atunci”, a conchis Victor Ponta.
   Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după o întâlnire cu grupurile PSD, că a discutat despre constituirea a două comisii de anchetă pentru retrocedările din Ardeal și implicarea unor instituții ale statului în achiziționarea de terenuri pentru persoane private, el menționând:”Cazul Călărași”. Ioana Băsescu preciza joi că în septembrie a achiziționat un teren agricol de 290,41 hectare în județul Călărași, contractând un credit ipotecar pe 30 de ani de peste un milion de euro și achitând din surse proprii aproape 280 de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?