Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO şi GALERIE FOTO: Doi barmani fac SHOW la nunţile vrâncenilor


   Doi tineri, Tiberiu Marchitan (25 de ani) și Grigore Lungu (27 de ani), s-au lăsat de toate și fac „flair bartending” la nunțile și botezurile vrâncenilor. Cu Tiberiu am stat de vorbă zilele trecute, după ce un filmuleț pe youtube mi-a atras atenția. Omul jonglează cu niște sticle cu foc și artificii, reușind să aducă ceva special unei nunți și unor nuntași plictisiți poate de aceleași și aceleași momente de care au parte peste tot.
    Băieții, care se cunosc de mici, își spun Sweet&Sour și pentru spectacolul de 10 minute pe care-l prezintă la petreceri exersează 7 ore pe zi într-o sală de antrenamente. „Am spart în jur de 500 de sticle la antrenamente”, spune Tiberiu, care precizează că prima petrecere la care au participat a fost anul acesta, în iunie. De Revelion vor fi la Bacău, iar pentru anul viitor pregătesc „un proiect diferit față de tot ce se întâmplă în țară”.
    A început să muncească atunci când avea 18 ani, la Casa Românească, apoi la Casa Elena și la Club Bawary. Acum doar colaborează cu cafeneaua Rix. În urmă cu doi ani a făcut cursuri de „flair bartending” la București, ca să participe la competiții, la care nu a participat însă pentru că trebuie să mai exerseze. „Cu Luca Valentin am făcut cursuri”, spune Tiberiu. Valentin Luca, participant la „Românii au talent”, este campion mondial la „flair bartending”.
    „Nu ne așteptam să vedem o reacție atât de bună din partea oamenilor la ceva atât de nou”, spune Tiberiu Marchitan, care își promovează pe Facebook arta inspirată din propria imaginație. În medie, câștigă o mie de lei pentru fiecare eveniment, bani care nu le acoperă băieților toate cheltuielile, dar e convins că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Åži de ce n-ar fi așa, în condițiile în care Valentin Luca declara la începutul acestui an pentru ziarulring.ro că și-a luat „mașină și apartament cu banii câștigați din meseria asta”.
    Nu vrea să plece nici la măcar la București ori într-un alt oraș mai mare, cu atât mai puțin din țară. Este convins că „se poate reuși și aici”, mai ales că nu au concurență, și este foarte mulțumit de reacția oamenilor „care la început erau foarte reticenți”. Nu are prietenă, pentru că nu are timp de așa ceva.
    Dacă vreți să înțelegeți ce înseamnă „flair bartending”, vă invit să accesați linkurile de mai jos și să vizionați galeria foto de pe site-ul nostru.

http://www.youtube.com/watch?v=WEGukVyGeWc

http://www.youtube.com/watch?v=eq6X-XA_o08

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?