Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Maraton caricaturistic la Librăria Alexandria din Promenada


   Promenada Focșani și Alexandria Librării vă oferă sâmbătă, 26 octombrie 2013, o zi întreagă de zâmbete, marca BOA!  Împreună l-am provocat pe talentatul artist Ovidiu Ambrozie Bortă BOA la un adevărat maraton caricaturistic. Timp de 12 ore, de la 09.00 la 21.00, artistul vă așteaptă pe galeria Promenada să aștearnă zâmbete pe buze, în creion, pe colile de hârtie. Desenele vor fi dăruite gratuit „protagoniștilor”.
   Ovidiu Ambrozie Bortă (BOA) a debutat în caricatura de presă în anul 1997 la cotidianul Bucovina condus și îngrijit de poetul Ion Drăgușanul. De atunci a continuat să publice grafică satirică atât pe plan local (Actualitatea Suceveană, Crai Nou, Monitorul de Suceava, Jupanu’, Plus SV), cât și pe plan național (Plai cu Boi, Cotidianul).
   Pe plan internațional și-a făcut prezența în paginile săptămânalului din New York, NY Magazin. Participările la concursurile naționale de grafică satirică i-au adus peste zece premii, obținând în anul 2006 Marele Premiu George Gavrilen la Festivalul de umor „Umor la … Gura Humorului”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?