Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Locuri de muncă pentru şomeri


   Åžomerii Vrancei au la dispoziție 222 locuri de muncă declarate vacante de angajatori din județ, șoferii de autocamion/mașină de mare tonaj fiind cei mai căutați (52 de posturi). Pe locul doi se situează oferta pentru operatori confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje (45 locuri) și cea destinată muncitorilor necalificați în domeniul confecțiilor (40 locuri). Mai sunt vacante 11 posturi pentru agenți vânzări și alte zece pentru analiști credite. În rest, mai pot spera la angajare persoanele de meserie maistru tehnician în construcții, reprezentant comercial, supraveghetor jocuri (cazino), barman, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator), dulgher restaurator, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, zugrav, sudor, tinichigiu în construcții, lăcătuș mecanic, mecanic auto, mecanic utilaj, electrician de întreținere în construcții, patiser, tâmplar universal și șofer autosanitară.
    Pe lista locurilor de muncă vacante din județul nostru, dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă mai există un post pentru un inginer construcții civile, industriale și agricole, și alte câteva pentru muncitorii necalificați. Dintre acestea, cinci sunt în domeniul demolărilor clădirilor, iar două la ambalarea produselor solide și semisolide.
    În ceea ce privește oferta de muncă a țărilor din Comunitatea Economică Europeană, cei mai solicitați sunt tot șoferii de camion internațional, în Ungaria având posibilitatea să se angajeze 75 de persoane ce au acestă calificare. În Malta sunt căutați zece îngrijitori clădiri/camere, în Republica Cehă tot atâția muncitori la manipularea mărfurilor cu ajutorul motostivuitorului, iar în Marea Britanie cinci asistenți medicali. În Polonia pot încheia contracte de muncă persoanele de profesie analist AR (departament de angajamente), Belgia oferă posturi pentru expert curățare și eficiență a vehiculelor, manager proiect și analist programator, în Slovacia sunt solicitați lucrători la mașini de cusut, iar în Germania operatori mașini mase plastice.
    Această ofertă de muncă este valabilă până pe 29 august. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?