Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Azi se rejudecă cererea lui Jitea de eliberare pe cauţiune


   Liviu Jitea va avea astăzi o zi destul de încărcată, având în vedere că se rejudecă cererea de eliberare pe cauțiune, la Tribunalul Galați. De asemenea, este judecat și recursul formulat împotriva deciziei de prelungire a măsurii arestării preventive în cazul său și a altor șase persoane. Acest ultim dosar este pe rolul Curții de Apel Galați. 
   Între timp, ancheta procurorilor DIICOT Galați în dosarul în care Liviu Jitea este arestat, continuă. S-au mai făcut audieri, inclusiv la sediul DIICOT Vrancea. De asemenea, anchetatorii au solicitat și relații din dosarul privind insolvența uneia dintre firmele lui Liviu Jitea, SC Trust LF SRL. 
   Jitea se află în arest din data de 9 martie. Înainte cu o zi, anchetatorii au efectuat zeci de percheziții, au ridicat documente și probe și au audiat zeci de persoane. La vremea respectivă au propus pentru arestare preventivă 18 persoane, dar propunerea a fost admisă numai pe numele a opt dintre ele. Între timp, una dintre persoanele arestate preventiv a fost eliberată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?