Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Justin Timberlake va lansa un nou album şi va susţine un turneu mondial


   Cântărețul american Justin Timberlake va porni într-un nou turneu mondial în luna octombrie – primul său turneu din ultimii șase ani – și va lansa 10 piese noi la sfârșitul lunii septembrie, au anunțat luni reprezentanții companiei organizatoare de concerte Live Nation. Cel mai recent album al său, „The 20/20 Experience”, primul material de studio din ultimii șapte ani, a fost lansat în luna martie și a ocupat primul loc în topul muzical american vreme de trei săptămâni. 
   Artistul american va lansa alte 10 piese noi, compuse în același timp cu albumul lansat în martie, incluse pe o continuare a „The 20/20 Experience”, pe 30 septembrie, a anunțat casa de discuri RCA. Componenta nord-americană a turneului lui Timberlake va debuta pe 31 octombrie, la Montreal, și se va încheia pe 10 februarie 2014, în Omaha. Acest turneu va avea loc după o serie scurtă de concerte pe stadioane, pe care Justin Timberlake la va susține în această vară alături de rapperul Jay-Z. 
   Pentru turneul său nord-american, Timberlake a ales să cânte în orașe de dimensiuni medii, precum St. Louis, Indianapolis și Edmonton, care nu sunt incluse în seria de concerte „Legends of the Summer”, pe care le va susține cu Jay-Z. Reprezentanții Live Nation au spus că vor anunța în zilele următoare orașele și datele concertelor pe care Justin Timberlake le va susține în Europa, Australia și America de Sud. „The 20/20 Experience” este cel de-al treilea album solo de studio al muzicianului american și marchează revenirea acestuia pe piața muzicală după o pauză de peste șase ani. 
   Cântărețul, compozitorul, producătorul, dansatorul și actorul Justin Timberlake, în vârstă de 32 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formației ‘N Sync și a fost recompensat cu șase premii Grammy și un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unități. 
   Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în „Rețeaua de socializare”, un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia „Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actrița Cameron Diaz, dar și în comedia romantică „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”, în care joacă alături de Mila Kunis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?